Wilt u beginnen aan een training time management?

Als ik ergens niet zo sterk in ben is het wel time management, ik roep dan ook al jaren dat ik een training time management nodig heb maar ik had er verder geen stappen voor ondernomen. Ik zei het dan ook meer als een grapje wanneer ik mezelf weer eens betrapt had op het feit dat ik mijn tijd weer eens niet zo goed had ingedeeld. Maar toen ik bij mijn nieuwe werkgever begon te werken werd het een probleem, ik moest veel organiseren en plannen en moest dus ook mijn tijd een stuk efficiënter gaan indelen. Dus ging ik kijken naar een training time management, deze vond ik via de site timemanagement.nl. Via deze site kunt u bijvoorbeeld een training time management volgen, en op de site staat ook een time management test, hiermee ontdekt u binnen een paar minuten of u de baas bent over tijdgebrek, onrust, diverse soorten van ruis tijdens uw werkdag en meer. In uw persoonlijke tijdwinst profiel kunt u meer informatie lezen over de uitslag. De training time management is een training van 1 dag kunt u 1 op 1 volgen in een van hun centrale locaties, u kunt hem samen met collega’s volgen, incompany, de inhoud van beide opties is het zelfde alleen de opzet qua locaties en grootte van de groep is anders. In vier steden kunt u de training time management alleen volgen en de andere wordt natuurlijk op locatie bij u in het bedrijf gegeven. U leert hoe u werk en leven slimmer kunt organiseren qua tijdsindeling aan de hand van veel voorbeelden. U gaat veel praktijk oefeningen doen zodat u interactief bezig bent die dag en op die manier meer leert dan wanneer u saai naar iemand aan het luisteren bent. U kunt op de site meer lezen over het bedrijf en de mensen die daar werken, ze bieden ook workshops en lezingen, de data en locaties staan op de site vermeld, hoe u zich kunt aanmelden en reviews van een aantal van hun klanten, mensen die u voor zijn gegaan die erg tevreden zijn over de training!

Wilt u ook een training time management gaan volgen?

Deze site, dit bedrijf is hier zeker geschikt voor. Persoonlijk heb ik er superveel geleerd, het was leuk en gezellig en de trainer deed het ook echt goed. Het voelde echt alsof hij wist waar hij het over had. De training duurt gelukkig ook maar 1 dag en is ook nog eens interactief, zodat u zelf bezig bent en niet alleen maar hoeft te zitten luisteren. Super leuk bedrijf! Ik ga er nog een training volgen!

Interesse in de trainingen van dit bedrijf?

Dan moet u een keer naar deze site gaan, want:

  • Ze bieden een goede time management training aan
  • De training duurt maar 1 dag
  • U kunt hem op verschillende manieren volgen

Heel leuk en interessant, een aanrader voor elk bedrijf en voor een ieder die moeite heeft met het goed inplannen van hun dag, privé of op het werk!