Een budget crematie, het klinkt misschien wat vreemd. Toch hoeft dit niet onder te doen voor een standaard uitvaart. Als jij het zonde vindt om veel geld te besteden aan het afscheid, dan is dit eigenlijk een heel logische keus. Een budget crematie hoeft bovendien ook niet heel beperkt te zijn of stijlloos te zijn. Als je het laat uitvoeren door Uitvaartverzorging de Verbinding, kun je het zo beperkt of uitgebreid maken als je zelf wilt, alleen dan tegen heel scherpe prijzen. Uiteraard zullen zij alles respectvol afhandelen en de kwaliteit zal in orde zijn.

Klein of groot budget crematie?

Iedereen zou eigenlijk op tijd in zijn of haar leven na moeten gaan denken over de eigen dood. Het lijkt een wat luguber onderwerp om over na te denken, maar op die manier kun jij wel bepalen of jij een budget crematie wilt of dat je hier veel geld aan uit wilt geven. Het is jouw afscheid, dus het is helemaal aan jou hoe dit er uit komt te zien. Maar je nabestaanden zullen alles moeten regelen en betalen, dus het is goed om al op tijd hier eens aandacht aan te besteden. Niet alleen om vast te leggen wat jouw wensen zijn, maar ook om je voldoende te verzekeren of om het benodigde geld apart te zetten op je spaarrekening hiervoor. Geef jij de voorkeur aan een budget crematie, dan zul je minder geld hoeven te reserveren dan wanneer je een uitgebreide begrafenis wilt. Jij wilt natuurlijk niet je nabestaanden met flinke kosten opzadelen, dus jouw verzekering moet aansluiten bij jouw wensen. Door hier al op tijd eens naar te kijken, kun je ervoor zorgen dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Of je nu een budget crematie wilt of juist een duurdere, erover nadenken is altijd van belang!

Verschillende pakketten

Bij Uitvaarverzorging de Verbinding bieden ze verschillende pakketten voor uitvaarten aan. Hierdoor kun je voor een echte budget crematie kiezen, waarbij de diensten die geleverd worden beperkt zijn. Maar je kunt ook kiezen voor een veel uitgebreider en luxer pakket, dat toch veel voordeliger geprijsd is dan bij andere uitvaartverzorgers. Het voordeligste pakket dat je bij Uitvaartverzorging de Verbinding kunt kiezen, is het pakket essentieel. Hierbij worden de volgende punten voor jou verzorgd:

  • telefonisch worden de details van de uitvaart besproken
  • de overledene wordt gekleed, verzorgd en in de kist gelegd
  • op de dag van de uitvaart wordt het rouwvervoer naar het crematorium verzorgd
  • het daadwerkelijke cremeren vindt plaats zonder nabestaanden
  • de as wordt bij de nabestaanden bezorgd in een as-bus of strooikoker

Je ziet, deze budget crematie is dus echt beperkt. Wil jij dat nabestaanden wel bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, dan kun je een van hun andere pakketten kiezen. Zij bieden overigens niet alleen voor crematies pakketten aan, maar ook voor begrafenissen. Ook daarbij is het zo dat de prijzen lager liggen dan bij andere aanbieders. Wil jij meer weten over een budget crematie of een budget begrafenis? Kijk dan eens op hun website. Goed om te weten: Uitvaartverzorging de Verbinding werkt in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!