Op zoek naar extra opbergruimte in je bedrijf omdat je alle producten die binnenkomen niet meer kwijt kunt? Dan kun je indien mogelijk proberen in de breedte uit te breiden maar dat is niet voor ieder bedrijf weggelegd. De meeste bedrijven werken niet in de hoogte. Kies daarom voor het uitbreiden van de opslagruimte daar juist wel voor.


Kies voor een mezzazine

Een gespecialiseerd bedrijf zoals Anera BV kan voor jou een zogenaamde mezzazine aanleggen. Dit betekent niet meer dan een tussenverdieping. Je kunt een mezzazine dus boven de bestaande (magazijn)vloer laten aanbrengen. De vloer wordt gemaakt door het bedrijf zelf en bestaat uit losse profielen die in elkaar geklikt worden. Door deze manier van werken kun je een vloer op alle mogelijke breedtes en lengtes maken zodat deze binnen ieder bedrijf past. De vloer wordt met een speciale techniek van koudlassen gemaakt en is daardoor extra flexibel en kan een grote oppervlakte in één keer overspannen zonder dat de vloer aan kracht inboet.
Oplossing in de hoogte

Een mezzazine is de oplossing als je met je bedrijf niet kunt uitbreiden in de breedte maar wel in de hoogte. De vloer wordt gemonteerd op de plaats van bestemming en kan dan ook nog eens afgewerkt worden in de kleuren van je bedrijf of met de nodige hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld leuningen. Omdat de vloer boven de huidige ligt wordt er wel rekening mee gehouden dat je deze ook nog ten volle kunt benutten en dat de ruimte die je op beide vloeren hebt afgestemd is op de materialen die jij erop wilt bewaren.