Voor SEO-vriendelijke WordPress in Den Bosch bezoek je Dommelweb

Ken je het programma WordPress? Het gros van de bestaande websites werkt met dit CMS systeem – oftewel een content management systeem. In feite houdt dit in dat gebruik wordt gemaakt van een van tevoren opgemaakte lay-out en de eindklant, jij en ik, alleen maar teksten en producten hoeven te plaatsen. Heb je bijvoorbeeld een webshop, dan kun je deze nieuwe artikelen gemakkelijk invoeren in het systeem, en beheer je bijvoorbeeld de nieuwsartikelen van een website, dan zijn deze gewoon in tekstvorm toe te voegen. Voor WordPress Den Bosch ga je naar Dommelweb, zij zijn de onbetwiste experts van de zuidelijke streken van dit land. Overigens, woon je in Groningen en ben je toch geïnteresseerd? Ook dan is er niets aan de hand, want dit betreft bij uitstek informatie gemakkelijk uitgewisseld en een partnerschap dat gemakkelijk aangegaan kan worden.

Kijk eens met me mee naar enkele voorbeelden van WordPress websites die dit bedrijf in Den Bosch in het afgelopen jaar gerealiseerd heeft. Zo is daar onderstaand voorbeeld, de website van Featherlocks.

 

17

Dit is een website die er bijzonder professioneel uitziet. Het karakter ervan spreekt direct aan, iets wat door bijvoorbeeld de kleurvoering nog eens gestimuleerd wordt. Bovendien is de juiste informatie direct te vinden – hetgeen echt belangrijk is maar dikwijls over het hoofd gezien wordt. Bij Dommelweb krijg je niet alleen WordPress geleverd uit Den Bosch maar krijg je nog veel meer. Misschien nog wel belangrijker is namelijk dat zij er persoonlijk voor zorgen dat je website stijgt en uiteindelijk zeer hoog eindigt in de zoekmachines.

10

Nog een voorbeeld dan, dat van RP2. De lay-out is weer geheel anders maar zeer gebruiksvriendelijk voor de doelgroep, die immers gelijk bij de verschillende productseries moet uitkomen en bestanden gemakkelijk moet kunnen downloaden.

9

Het fantastische logo van ROOTS is hier prachtig verwerkt in de lay-out van de website, een vormgeving die Dommelweb op zich heeft genomen. Het heeft een zeer toegankelijk karakter en wijst de klant direct op de goede weg.