Vlaggetjes bedrukken maak je feestje nog leuker

Er zijn veel redenen om een feestje te vieren, is het niet met een verjaardag dan kun je het als ondernemer ook doen als je bijvoorbeeld uitverkoop in je winkel houdt. Maar ook tijdens een braderie of ander buitenevenement is vlaggetjes bedrukken goed om te doen, met de vlaggetjes ben je herkenbaar en ziet niemand je winkel of kraam over het hoofd. Je kunt van alles op de vlaggetjes laten drukken, kies een leuke kleur en de rest mag je er zelf bij verzinnen. Een logo, afbeelding of tekst van je bedrijf is vanzelfsprekend, of maak je een leuke eigen tekening?

vlaggetjes bedrukken

Verschillende formaten vlaggetjes

De vlaggetjes zijn beschikbaar in een aantal verschillende formaten, gebruik je de vlaggetjes maar een keer dan zijn er in de webshop voordelige exemplaren te verkrijgen van papier. Wist je dat er zelfs vlaggetjes voor kinderen zijn die zij zelf in kunnen kleuren, zo wordt vlaggetjes bedrukken nog eenvoudiger. Je kunt hiermee een leuke wedstrijd organiseren voor de kinderen, dit is een leuke manier om nog meer bezoekers te lokken voor je diensten en producten. Zo zijn er verschillende manier om ermee om te gaan.

Voor supporters en voor de fiets

Bij voetbalsupporters kun je niet om vlaggetjes bedrukken heen, het is mogelijk om het logo van je favoriete voetbalclub op de vlaggetjes te laten drukken. Voor kinderfietsen zijn de vlaggetjes niet alleen erg leuk, het geeft ook een vorm van verkeersveiligheid omdat iedereen direct het vlaggetje ziet. Je kind wordt dus niet meer over het hoofd gezien op de weg. Wanneer je een winkel hebt die kinderfietsen verkoopt, is het leuk om een vlaggetje cadeau te doen bij een verkoop, je denkt niet alleen aan de verkoop, maar ook aan de verkeersveiligheid van de kinderen. Natuurlijk wel met een leuke tekst van je bedrijf erop om nog meer op te vallen.