Verhuurmakelaar in Amersfoort ingeschakeld

Er zijn diverse panden in mijn bezit. Nu is er een pand dat vrij is gekomen van een pachter en daarom hebben wij een verhuurmakelaar Amersfoort ingeschakeld. Er is niks vervelender voor mij om een leegstaand pand te hebben. Zo loop ik namelijk inkomsten mis. Om heel snel weer een pachter te hebben voor mijn bedrijfspand konden de medewerkers van: Comma Vastgoed mij heel erg goed helpen. Het pand werd goed onder de aandacht gebracht in een uitgebreid netwerk. De medewerkers van dit bedrijf weten precies naar welk doelgroep er gezocht moest worden en hoe zij die kunnen bereiken. En dat is zeker gelukt.

Goed geholpen

De verhuurmakelaar in Amersfoort heeft mij ook goed geholpen met het opstellen van een huurovereenkomst toen er een kandidaat was voor mijn pand. Alles is goed verlopen en ik ben daarom ook zeer tevreden met dit bedrijf. Bij dit bedrijf kan jij ook voor vele andere diensten terecht. Hierbij kan jij denken aan :

  • Taxaties
  • Verkoop van bedrijfsruimte
  • Sale en lease back
  • Aankoop
  • Stay or go analyse
  • Ontwikkelen huisvestingsstrategie
  • Begeleiding bij beleggingen
  • Quick scan servicekosten

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe ingezetene voor jouw pand? Neem dan eens een kijkje op de website van dit bedrijf om te kijken wat zij voor jou kunnen beteken.