Van alles in petto voor Secretaressedag

Van alles in petto voor Secretaressedag

 

Ik weet het nog heel goed, het was een willekeurige dag in de afgelopen november. Een dag waarop geen speciale dingen gepland stonden, eigenlijk een heel normale dag waarop je geen rare dingen zou verwachten. En toch liep hier binnen het bedrijf alles in de soep. En wil je weten waarom? Het kwam omdat het team van secretaresses er hier niet was. Je moet goed begrijpen dat die vrouwen die zich hier elke dag hartstikke hard bewijzen en die er telkens voor zorgen dat alles op rolletjes loopt door die dag echt hebben bewezen onmisbaar te zijn. Die dag liep namelijk niets goed en werd voor mij nog eens extra benadrukt wat een prestaties zij toch elke dag weer leveren. Het lijkt misschien niet zo op te vallen omdat je het heel snel als normaal beschouwt natuurlijk, als alles gewoon lekker loopt is dat niet echt een prestatie als een klaar rapport of een nieuwe klant die binnengesleept wordt, waar je altijd even extra aandacht aan besteedt. Daarom vind ik het zelf een bijzonder goed initiatief dat er zoiets als de Secretaressedag in het leven is geroepen en schaar ik me met liefde achter de mensen die er met hartenlust aan meedoen. Mijn team van secretaresses heeft het op Secretaressedag echt oprecht verdiend om even speciaal in het zonnetje gezet te worden. En voor de aankomende Secretaressedag heb ik dan ook iets heel speciaals in petto, ik ga ze namelijk wegsturen. En ik stuur ze niet zomaar naar huis of iets dergelijks, ik stuur ze naar een spa hier in de buurt waar ze de hele dag mogen spenderen, volledig verzorgd. En voor thuis heb ik aan ontspanning ook nog een heel aantal cadeautjes voor ze in petto.