Uitpakken op de locatie van finley.nl

kjsdbvsdhhUitpakken op de locatie van finley.nl

 

Ik vind het zo romantisch dat mijn vriend me ten huwelijk heeft gevraagd en ik had het echt totaal niet zien aankomen, noch verwacht. We zijn al een poosje bij elkaar en hebben zo onze ups en downs gehad en het is sinds een jaar ongeveer dat we echt voor elkaar zijn gegaan en hebben besloten dat dit het is, dat we met elkaar door willen. Hiervoor rommelden we nog een beetje aan maar sinds we die knoop doorhakten is het ook echt officieel tussen ons. Ik had echter niet zien aankomen dat hij het zo serieus zou nemen en het was eerlijk gezegd ook nog niet in mijn hoofd opgekomen om te gaan trouwen – maar hij is het waard en ik heb besloten het te accepteren met een ‘ja ik wil’. De voorpret is toch ook wel een van de leukste dingen, denk ik zo. Samen zijn we namelijk gaan rondkijken naar wat voor een soort bruiloft we zouden willen hebben en we kwamen uit op een traditionele bruiloft, eentje met een beetje klasse en met luxe. We kwamen bij toeval terecht op de website finley.nl en daar vielen ineens alle puzzelstukjes op hun plek, we hadden het – dit was onze plek. De locatie van Finley ligt op een prachtige plek, midden aan de Loosdrechtse plassen en ook aan het water dus. De locatie is er ideaal voor feestelijke gelegenheden als zo’n bruiloft, waarbij je echt lekker kan uitpakken.