groepsreis zakelijk

groepsreis zakelijkWanneer je ervoor wilt zorgen dat het goed gaat op kantoor, moet je ervoor zorgen dat het personeel tevreden is. Ik zorg er zelf maandelijks voor dat we leuke dingen doen. Vandaag ga ik het hebben over: groepsreis zakelijk, puur om een leuk voorbeeld te geven van een activiteit die je met jouw eigen personeel zou kunnen doen.

groepsreis Normaal gesproken organiseer ik leuke uitjes van een dag, dit keer wilde ik het anders doen, ik wilde mijn team iets bijzonders geven. De omzet van die maand was hoog en ik vond dat mijn werknemers wel een leuk uitje verdiend hadden, om die reden ben ik het internet opgegaan. Op het internet hoopte ik iets leuks tegen te komen en dit gebeurde uiteindelijk ook. Ik kwam namelijk uit op de website van 123incentive, hier kan je groepsreizen boeken. Mijn werknemers kunnen het erg goed met elkaar vinden daarom leek het mij een goed idee om drie dagen weg te gaan.

zakelijkMet de drie stappen komt het helemaal goed!

Voordat je de groepsreis zakelijk boekt moet je de drie stappen volgen die op de website staan aangegeven. Zo moet je bepalen waar je naartoe wilt, wat het doel van de reis is en met hoeveel personen je wilt gaan. Deze stappen heb ik vervolgens gedaan, en uiteindelijk kwam ik bij Antwerpen uit.

Inmiddels zijn wij al op reis geweest en kan ik jullie vertellen dat dit echt super is. We zijn nu nog meer een team, en iedereen is nu extra gemotiveerd, echt fantastisch!