Tijdelijke raamdecoratie plaatsen

tijdelijke raamdecoratie plaatsen

Je wilt graag tijdelijke raamdecoratie plaatsen voor de verbouwing? Het is te begrijpen dat je er niet op zit te wachten dat iedereen bij je naar binnen kan kijken. De verbouwing van het pand is iets wat je maar al te graag afgerond wilt hebben. Dan heb jij geen behoefte aan bezoekers op dat moment en dat is logisch. Echter kun je tijdelijke decoratie realiseren. Hiermee maak je zowel bekend wat voor een bedrijf er gaat komen, maar ook de nodige rust krijg je hierdoor. Niemand zou dan bij je naar binnen kunnen kijken en dat is wel zo prettig toch?

tijdelijke raamdecoratie plaatsen

Zelf was ik hier ook druk naar opzoek. Nadat wij de sleutel kregen van onze nieuwe winkel kwamen de bezoekers maar al te graag kijken. Natuurlijk is het erg leuk om te zien dat mensen zo betrokken zijn. Alleen willen wij zo snel mogelijk de verbouwing af zien te ronden. Hierdoor zijn de bezoekers even niet handig om dit erbij te hebben.

De tijdelijke raamdecoratie plaatsen

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hierin. Het belangrijkste vond ik wel dat wij naar buiten konden kijken. Niet dat wij in een “donkere hok” aan het werk waren. Gelukkig kwamen wij al snel terecht op de website van Glance & Vision. Bij dit bedrijf is geen project te gek voor hen. Hierdoor hebben wij een afspraak gemaakt met dit bedrijf. Tijdens deze afspraak konden wij kenbaar maken met hetgeen wat wij graag willen hebben. Zij hebben alles perfect genoteerd en vervolgens gingen zij voor ons al aan de slag!