Snel je sloopauto verkopen zonder gedoe dankzij Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je toevallig de eigenaar bent geworden van een sloopauto, dan zal je niet snel de neiging hebben om daar trots op te zijn. Je wilt je sloopauto dan ook niet in de schijnwerpers zetten op de oprit, zodat iedereen deze kan bewonderen. Het is dan ook een stuk waarschijnlijker dat je deze sloopauto zo snel mogelijk kwijt wil raken. Vanuit dat oogpunt bekeken is het niet zo gek dat je een derde partij zou moeten betalen, zodat deze je de sloopauto uit handen neemt. Hoewel de auto nog wel iets waard is, is het wel een gedoe om deze op te halen en naar een sloperij of dealer te brengen. Het is dan ook eigenlijk een beetje raar om te bedenken dat je partij in zou schakelen die de moeite neemt om naar jou adres te reizen en jou vervolgens betaalt om de auto te mogen ophalen. Toch is dit precies wat je mag verwachten als je in zee zou gaan met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Je kunt je sloopauto namelijk heel gemakkelijk verkopen aan deze instantie. Niet alleen kun je je sloopauto verkopen, maar ze komen de auto ook nog ophalen. Voor de dienst dat zij je auto komen ophalen, krijg je gewoon geld toe. Dat je een sloopauto kunt verkopen voor een mooie bedrag is tot daar aan toe, maar ze komen deze dus ook nog netjes ophalen. Jij hoeft dan ook geen vervoer te regelen om de sloopauto ergens af te leveren. Je kunt de sloopauto verkopen en daarna aangeven waar en wanneer de sloopauto opgehaald kan worden. Ook over het tijdstip zal men niet moeilijk doen, want je kunt de auto overdag, ’s avonds en in het weekend laten ophalen. Dat betekent dat je er bijvoorbeeld niet speciaal voor hoeft vrij te nemen van je werk. Het is al vervelend genoeg dat je de eigenaar bent geworden van een sloopauto, maar als je ook nog allemaal moeite zou moeten doen om van die sloopauto verlost te raken en daar ook nog eens geld voor moest betalen, dan zou het allemaal nog erger worden. Maar dankzij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst is een sloopauto verkopen in een paar minuten geregeld. Het enige dat je hoeft te doen is even bellen met de ophaaldienst om een afspraak in te plannen en daarna zit jouw taak er in feite op. De rest is dan in de handen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. 

Surf naar sloopautoverkopen.com om je sloopauto te verkopen

Mocht je een sloopauto willen verkopen, dan kun je voor het telefoonnummer van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst terecht op de website van sloopautoverkopen.com. Je kunt dan zoals gezegd contact opnemen met de mensen van Nationale Sloopauto Ophaaldienst en vervolgens kun je een afspraak inplannen op een moment dat jou goed uitkomt. De ophaaldienst komt dan bij je langs en neemt je auto mee. In ruil voor de auto krijg je meteen in contanten uitbetaald. 

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten over sloopauto verkopen, dan kun je terecht op sloopautoverkopen.com. Hier lees je ook meer over de voordelen van de ophaaldienst zoals: 

  • Direct in contanten uitbetaald
  • Auto wordt afgemeld bij belastingdienst 
  • Auto wordt afgemeld bij RDW