Rekfolie nodig? Vind hier wat je zoekt!

Op zoek naar rekfolie? Dan ben je vast op zoek naar een manier om schade aan pallets en andere goederen te voorkomen. Het is inderdaad een goede manier om te voorkomen dat er schade ontstaat. Misschien ben je tijdens je zoektocht ook wel andere benamingen tegengekomen. Want rekfolie wordt ook wel wikkelfolie of stretchfolie genoemd. Start je zoektocht door dit artikel te lezen! 

Waarom rekfolie een goed idee is 

Er zijn meer doelen dan alleen het voorkomen van schade. Zo kun je ook denken aan het inpakken van goederen of bijvoorbeeld pallets. En als je de zoekopdracht op internet start, zul je direct merken dat er ontzettend veel aanbod is. Waar te beginnen? Wij helpen je op weg, want je hoeft niet lang te zoeken. Kijk maar eens op www.webshop.viv.nl en je vindt wat je zoekt. Zij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, omdat er zoveel aanbieders zijn. En die aanbieders, dat worden er steeds meer.

Je kiest voor dit bedrijf als je een groot assortiment wenst waaruit je alles kunt kiezen wat je nodig hebt. Scherpe prijzen en een zeer snelle service behoren ook tot de kenmerken. Dus niet alleen kwaliteit product, ook nog eens kwaliteit service, hoe fijn is dat? Op een schaal van 5 hebben zij een waardering van 4,73 gekregen. Een uitstekende waardering waardoor dit bedrijf zijn verhalen waar maakt!

Deze folie – hoe je de folie ook maar wilt noemen – kun je vervolgens verkrijgen in meerdere soorten, maten en kleuren. Er wordt doorgaans een onderscheid gemaakt tussen:

  • Folie voor handmatig gebruik, ook wel handwikkelfolie
  • Folie voor machinaal gebruik, ook wel machinewikkelfolie
  • Miniwikkelfolie, ook voor handmatig gebruik

Het is maar net waar je voorkeur ligt. Vind je het bijvoorbeeld fijn om met een machine te werken, zodat het iets sneller en geautomatiseerder gaat? Misschien heb je wel een hele grote opdracht en heb je simpelweg geen keuze. Dan is het beter om te kiezen voor folie voor machinaal gebruik, maar daar zul je snel genoeg achterkomen. En folie voor handmatig gebruik kun je bijvoorbeeld toepassen als je wat kleinere pakketjes hebt, of op een andere manier moet gaan inpakken. 

Je kunt naast het inpakken en het beschermen tegen schade ook profiteren van het feit dat rekfolie een stabiliserende werking heeft. Deze rekfolie is bij uitstek geschikt om dat toe te passen. En je hoeft niet te kiezen uit een of twee soorten of diktes, je kunt allerlei kleuren, diktes en types kiezen als je rondkijkt op de website. Want de kans is groot dat er meer producten zijn dan alleen een paar pallets, die je moet gaan inpakken. 

Heb jij al rekfolie besteld?

Rekfolie, stretchfolie of wikkelfolie: allemaal namen voor hetzelfde product. De functie is duidelijk en dat je er veel mee kunt doen heb je eveneens kunnen lezen. 
Misschien wil je eerst nog uitzoeken of je voor rekfolie handmatig of rekfolie machinaal gaat. Je kunt je vragen uiteraard stellen via www.viv.nl zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. En geen zorgen, er is altijd een product voor jou als je er een zoekt.