Redenen om vandaag nog over te stappen op payroll

Redenen om vandaag nog over te stappen op payroll

4 redenen om over te stappen op payroll

Wellicht heeft u wel eens van het woord ‘payroll’ gehoord. Payroll, ook wel payrolling genoemd, betekent dat u als ondernemer het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbedrijf, terwijl u zelf operationeel werkgever blijft. De administratieve, juridische en financiële verplichtingen zijn dan voor het payrollbedrijf en de operationele taken, zoals het aannemen van personeel, de personeelsplanning en de arbeidsvoorwaarden zijn voor u. Dit levert u flink wat voordelen op. In dit blog vertellen we u waarom het slim is om vandaag nog over te stappen op payroll. Lees snel verder.

U houdt tijd over om te ondernemen

Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met ondernemen. Toch kunt u de administratie niet links laten liggen. Door over te stappen op payroll, kan u als ondernemer aan de slag met het ondernemen, terwijl een ervaren payrollbedrijf uw administratieve, juridische en financiële verplichtingen overneemt. Denk aan de arbo-, loon- en personeelsadministratie.

De administratie is altijd op orde

De administratie bijhouden en verwerken is niet alleen heel tijdrovend, het is ook nog eens ingewikkeld. U moet er flink wat kennis voor hebben om dit goed te doen. Kennis waar u misschien wel niet over beschikt. Een payrollbedrijf heeft deze kennis wel. Daarom bent u ervan verzekerd dat uw administratie altijd op orde is als u overstapt op payrolling. Dat scheelt een hoop gedoe!

Payrolling is voor iedere ondernemer interessant

Het maakt niet uit of u net start als ondernemer of al jarenlange ervaring heeft in het vak. Payrolling is voor iedereen interessant. Ook voor zzp’ers! De perfecte combinatie tussen de vrijheid van het zelfstandig ondernemen en de zekerheid van het werken in loondienst wordt bereikt als u als zzp’er overstapt op payroll.

Payrolling is betaalbaar

Is payrolling duur? Zeker niet! Want er wordt een betaalbare oplossing geboden die overeenkomt met uw eigen verlonings- en personeelskosten. Voor meer informatie over payroll tarieven kunt u kijken op HSU.nl. Heeft u nog vragen? Of wilt u hier meer over weten? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier.