Heb jij een eigen winkel of heb jij het milieu in een hoog vaandel staan binnen je bedrijf? Dan kun je hier je promotiemateriaal natuurlijk op afstemmen. Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen er daarom voor om niet langer plastic tasjes aan te bieden. Ten eerste is het nu wettelijk bepaald dat je als winkel deze niet meer gratis mag aanbieden. Dit was echter voor veel bedrijven de optie om er maar meteen voor te kiezen om de plastic tasjes helemaal weg te laten. En met een goede reden. Plastic is heel erg slecht voor de natuur en consumenten zeggen al snel ja wanneer er een tas aangeboden wordt. Het is natuurlijk ook wel erg handig om je spullen in mee te nemen, maar dit wil nog niet zeggen dat je iedere keer als je iets koopt een plastic tasje moet aannemen. Er is geprobeerd om het recyclen van plastic tassen te promoten, maar dit had weinig effect. Nu zijn er dus andere maatregelen genomen en daar kun jij als bedrijf ook weer prima op inspringen. Dat je geen plastic tasjes meer aanbiedt, wil natuurlijk niet zeggen dat tassen (met jouw winkellogo erop) helemaal uitgesloten zijn. In tegendeel zelfs, het is inmiddels een hele populaire optie om voor een opvouwbare tas bedrukken te kiezen.

  • Goedkope opties
  • Opvouwbare winkeltassen
  • Opvouwbare boodschappentassen
  • Custom-made

Een opvouwbare tas bedrukken voor winkels en de boodschappen

Verschillende soorten winkels vragen om een andere soort opvouwbare tas bedrukken. In een winkel waar mensen niet heel veel of niet hele grote producten kopen, is de opvouwbare winkeltas ideaal. Mensen kunnen deze tas na het gebruik weer makkelijk opvouwen en in het bijgeleverde tasje stoppen. De opvouwbare boodschappentassen zijn iets groter en vaak van een steviger formaat. Ideaal dus voor de wekelijkse boodschappen of grotere en zwaardere producten die de klant aanschaft. Een opvouwbare tas bedrukken komt dus met een hoop opties. Het is dan ook niet gek dat steeds meer bedrijven kiezen voor een opvouwbare tas bedrukken. Het hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten en je hebt bij JM Promotions uiteenlopende mogelijkheden om uit te kiezen. Uiteraard kun je de opvouwbare tas bedrukken met het logo van jouw winkel. Je kunt er zelfs voor kiezen om bijvoorbeeld (tijdelijk) een actie te promoten en dit op de opvouwbare tasjes te laten bedrukken.

De meeste bedrijven die kiezen voor een opvouwbare tas bedrukken, doen dit niet om ze gratis weg te geven. Het produceren van plastic tasjes is nog altijd een stuk goedkoper dan de opvouwbare tassen bedrukken, maar de goedkoopste opties komen zeker in de buurt qua prijs. Het is dan ook geen verkeerde optie om voor te gaan.