Optimaliseer je klantbeleving door narrowcasting

Narrowcasting is een begrip dat steeds vaker voorkomt in het bedrijfsleven en dat ook steeds populairder wordt in veel beleidsplannen van verschillende bedrijven, toch kan het best lastig gevonden om het begrip te begrijpen en daar wordt in deze tekst wat meer over verteld net als meer over  ZetaDisplay. ZetaDisplay is een van de vele externe bedrijven die andere bedrijven helpen met communicatie zowel intern als extern, en dus ook met het begrip narrowcasting. Een goede en duidelijk communicatie is super belangrijk voor bedrijven om ervoor te zorgen dat zowel het werk door de werknemers soepel gaat en dat het duidelijk is voor de klanten wat het doel en de services van het bedrijf zijn. Hierbij can narrowcasting heel veel helpen op verschillende manieren. In de volgende alinea wordt precies uitgelegd wat narrowcasting nou precies is en hoe het een bedrijf eventueel kan helpen. 

Hoe werkt narrowcasting. 

Narrowcasting gaat gepaard met een zogenaamde led wall die geïnstalleerd is op een plek die van het bedrijf is. Een led wall is een soort beeldscherm aan een muur waarbij het bedrijf precies kan kiezen wat daarop getoond wordt. Narrowcasting is een communicatiesysteem tussen het bedrijf en haar klanten. Het is dus beeldschermcommunicatie waarbij er een grote groep mensen op een bepaalde locatie waar het daadwerkelijke scherm hangt bereikt kan worden door het bedrijf omdat de mensen het scherm zien met wat daar ook echt op staat. 

De juiste plek uitzoeken. 

Als je dus een led wall op een hele drukke plek hebt waar veel mensen dagelijks langskomen bereik je een hele grote groep mensen die je anders niet zo gemakkelijk zal kunnen bereiken. Het bedrijf heeft de volle controle over wat er getoond wordt op het scherm, zo maak je dus eigenlijk een soort eigen televisie kanaal. Is dit wat voor jouw bedrijf kijk dan eens online naar bedrijven die deze dienst verlenen.