Bent u op zoek naar een opslagruimte van iedere gewenste afmeting? Dan kan u bij easybox goed terecht! Met 16 locaties door heel Nederland, verhuren wij 4629 opslagruimtes in verschillende formaten van 1m^2 tot 50m^2! Bekijk nu snel de verschillende opties die wij kunnen bieden voor het opslaan van uw goederen. Onze flexibele huurtermijnen en gegarandeerde veiligheid zorgen voor veel tevreden gebruikers door heel Nederland. Op basis van uw wensen en budget, kan u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor een vestiging bij u in de buurt! Bekijk nu snel de opties!

easybox: Voor uw opslagruimte

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw spullen bij het verhuizen, of toch een opslagruimte voor overbodige spullen die u tijdelijk niet nodig heeft? Dan bent u bij easybox aan het juiste adres! Door heel Nederland bieden wij verschillende opslagruimtes aan van verschillende afmetingen. Zoekt u een kleine compacte ruimte? Of een grote ruimte voor veel spullen? U kan altijd bij ons terecht. 

Door onze ruime openingstijden kan u gemakkelijk bij ons terecht voor het leveren of ophalen van goederen. Zo kan u bij al onze vestigingen terecht tussen 06:00 en 23:00. Heeft u iemand nodig van de receptie? Van maandag tot vrijdag is er vanaf 10:00 tot 17:00 iemand aanwezig om u te helpen. 

Onze gebouwen zijn voorzien van:

  • 24/7 camerabewaking
  • Verwarming
  • Droog
  • (Steek)karren en goederenliften. 

Hoeveel kost het huren van een opslagruimte? Dit is natuurlijk afhankelijk van enkele factoren. Als eerst is het natuurlijk van belang hoe groot de ruimte is die u wilt huren. Natuurlijk is een grotere opslagruimte duurder dan een kleinere. Opslagruimtes waar veel vraag voor zijn zijn over het algemeen duurder. Ook is een belangrijke factor hoe lang u wilt huren. Hoe langer u het contract maakt, hoe minder u per maand moet betalen. Als laatste is de ligging van de box ook belangrijk. Hoe dichter deze bij de ingang ligt, hoe duurder deze is. Dit is natuurlijk afhankelijk van het gemak van het laden en lossen van goederen. 

Hoe vind u de juiste opslagruimte?

Er zijn natuurlijk een aantal belangrijke factoren waar u op moet letten bij het kiezen van een opslagruimte. Deze keuze maken over het internet is lastig, en dat snappen wij. Daarom kan u gratis een rondleiding aanvragen, waar een van onze medewerkers u graag verteld over de mogelijkheden en luistert naar uw wensen. Aan de hand van deze rondleiding kunnen ze samen met u de juiste opslagruimte voor u uitkiezen. 

Daarnaast is het belangrijk om de bovengenoemde prijsfactoren in de gaten te houden. Heeft u een specifiek budget voor uw box? Dan moet u er natuurlijk een kunnen vinden die hiervoor geschikt is, en daarnaast ook uw wensen tegemoetkomt. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van deze box. 

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bekijk dan snel onze website, en vind alles wat u nodig heeft voor het huren van de perfecte opslagruimte. U kan altijd kostenloos overstappen op boxen met andere afmetingen indien dit gewenst is!