Online magazines laten maken? Waar moet ik op letten?

magazines

Heeft u altijd al gedroomd om eigen online magazines op de markt te brengen? Maar schrikt u elke keer als u de prijzen voorbij ziet komen voor het drukken? Denk dan eens aan online magazines. Dit is een betaalbare manier om de magazines op de markt te brengen. Voor slechts 60 euro kunt u al online magazines laten maken. Dan krijgt u een echte bladerbare PDF die u naar iedereen kunt versturen die u maar wilt. Een ander groot voordeel van een magazine online maken is dat u video’s en andere bewegende beelden kan toevoegen. Zo kunt u helemaal inspelen op de beleving van de doelgroep. De magazine kan via smartphones, tablets en computers geopend worden en kan opnieuw geopend worden als u iets wilt opzoeken. U bespaart kosten, omdat u deze magazines niet weg hoeft te gooien en nooit teveel besteld.  Uw online magazine kunt u realiseren en vormgeven als een fysiek magazine, echter verspreidt u het als online magazine. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die een online magazine voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

magazines online

Online magazines openen via computers, tablets en smartphones

Iedereen heeft wel een computer, tablet of smartphone in bezit waar de folder op geopend kan worden. In deze tijd is het namelijk steeds normaler dat alles online wordt verspreidt en dat is natuurlijk niet voor niets. Dit komt vooral om de kosten te dekken. Voor een papieren versie betaalt u een flink bedrag en u weet dat deze magazines uiteindelijk in de papierbak belanden. Het laten maken van een online magazine is fors goedkoper dan een fysieke uitgave. Wilt u makkelijk en snel besparen op de kosten? Wacht dan niet langer en laat uw bladerbare online magazines maken. U hoeft zelf maar een simpel document aan te leveren en de rest regelt Digitaal Publiceren.com voor u. Dit is een bedrijf dat al jaren in het vak zit en weet waar het over praat. Zij zorgen ervoor dat u een perfect afgemaakt document ontvangt!

magazines publiceren online

Krachtige online documenten

De bladerbare PDF die u ontvangt functioneert in alle browsers en op alle (mobiele) apparaten. De personen die de online magazines ontvangen hoeven niets te installeren en kunnen de link direct openen. Met een prachtige realistische pagina omslageffect en overzichtelijke navigatie, lijkt het net op een papieren versie. Op het scherm ziet u de pagina’s werkelijk omslaan. Men navigeert eenvoudig door uw website met een aanklikbare inhoudsopgave en/of pagina miniaturen. Eigenlijk is het heel uitgebreid en maakt u het voor de klanten of personen die de online magazine ontvangen makkelijker. Zij kunnen direct naar een pagina gaan waar zij in geïnteresseerd zijn.