no cure no pay incasso was de oplossing voor mij!

De oplossing voor mij, waar ik tot op heden nog steeds gebruik van maak. Deze service wordt verleent door no cure no pay incasso Bill. Deze service die ik net noemde is een dienst waarbij je pas betaald als de opdracht die je geeft ook echt werkelijk resultaat behaald. Ook is de pre incasso een hele aantrekkelijke dienst die het bedrijf aanbiedt. Dit is een oplossing voor het niet kwijtraken van de klanten in uw klantenbestand. Als u ineens koud een deurwaarder op een klant af gaat sturen, heeft u kans dat de klant geen band tussen elkaar ziet en naar een ander opzoek gaat. Bij pre incasso is het daarentegen een stuk makkelijker om klanten te behouden en toch de betaling binnen een bepaald termijn binnen te krijgen. Dit gaat door middel van een aanmaning die het bedrijf stuurt vanuit hun met een verzoek om de factuur te voldoen. Als dit dan nog steeds niet gedaan wordt, gaat er pas een deurwaarder op af zorgt deze dat de waarde van de factuur voldaan word.

Geen abonnement

Bij no cure no pay incasso BV Bill betaald u geen abonnementskosten en kunt u de factuur makkelijk online indienen. Hier gaan geen moeilijke procedures aan vooraf.

 

Een tip voor u!

U zou eens een kijkje op de site van het bureau kunnen nemen en met uw eigen ogen zien wat ik hierboven heb uitgelegd. Het bedrijf heeft mij nooit in de kou laten staan en heeft er altijd voor gezorgd dat de facturen netjes op mijn rekening terecht zijn gekomen.