De opkomst van de cryptovaluta is in een hoog tempo voltrokken. De eerste munten kregen aanvankelijk weinig aandacht in de media, maar toen Bitcoin begon aan de enorme prijsstijging, kwam er steeds meer aandacht.

Door de toegenomen aandacht gingen meer mensen handelen, mijnen en op zoek naar mogelijkheden om de blockchain zelf te gebruiken. Het gevolg: de tekortkomingen van de toepassingen en munten werden al snel duidelijk. Zeker op het moment dat een transactie in Bitcoin niet alleen duur werd, maar ook bijna een dag in beslag kon nemen.

De oplossing: de cryptovaluta 3.0. Nano is zonder twijfel tot de nieuwste generatie van de cryptovaluta te rekenen, maar het ironische is dat het reeds in 2014 het daglicht zag. Het heette op dat moment nog Raiblocks, een naam die al snel veranderd moest worden omdat de mensen wereldwijd de naam en tag verkeerd spelden.

Nano werd de nieuwe naam, met XRB als de cryptomunt die hierbij hoort. Een cryptomunt die al op een vroeg moment zorgde voor een kleine revolutie binnen de cryptomarkt, maar die op dit moment opnieuw weer in de schijnwerpers staat. Het lost namelijk de problemen op die veel mensen hebben in de wereld van het digitale geld.

Nano kopen doe je hier!