Mooie terrasschermen voor een klant!

terrasschermen

terrasschermBeste lezer, met de zaken loopt het gelukkig nog steeds erg goed, ik heb de afgelopen tijd weer veel nieuwe klanten gekregen. Zo heb ik nu bijvoorbeeld een klant met een eigen terras in Amsterdam. Ik ben laatst bij hem op bezoek geweest voor een gesprek. Tijdens dit gesprek zaten we heerlijk op zijn terras in de zon. Helaas stond er een harde wind, en dit was uiteraard erg vervelend. Daarom deed ik hem een goed voorstel. Ik heb namelijk meerdere horecaondernemingen als klant, en ik weet dat ze hun terrasschermen inkochten bij Xterrior. Dit bedrijf verkoopt schermen van zeer oge kwaliteit, speciaal voor ondernemingen als deze. Ik heb mijn klant de tip gegeven, en hij vertelde me dat hij binnenkort eens op de website ging kijken. Ik was erg benieuwd of hij hier iets mee ging doen.

terrasschermenEen goede tip!

Pas geleden was ik weer bij deze klant, en zag ik dat hij een terrasscherm had ingekocht. Dit vond ik erg leuk, en hij vertelde me dat hij me erg dankbaar was voor de tip. Hij merkte dat er meer klanten kwamen, omdat ze nu geen last hadden van de wint. De terrasschermen stonden perfect op het terras van mijn klant. Hij vertelde me dat de schermen van zeer hoge kwaliteit zijn, en dat hij ze heeft ingekocht voor een leuke prijs.