Ik heb ondertussen alweer een half jaar een bezorgservice, ik bezorg dagelijks lekkere verse broodjes in de omgeving van Rotterdam. Ik heb hiervoor een mooie bestelauto aangeschaft, en ik moet zeggen het bevalt me prima, vooral nu de zaken super goed lopen. Maar het viel me op dat veel mensen raar staan te kijken als er bij een bedrijf een bestelbus de parkeerplaats op komt rijden, zal ik zelf ook doen denk ik. Daarom heb ik besloten om mijn naam van het bedrijf en adres, door belettering Rotterdam op de bus te laten zetten. Hierdoor weten de mensen wie ik ben als ik met mijn bus aan kom rijden, en tevens is het weer een goede reclame voor de mensen die me nog niet kennen. Na een goed gesprek bij belettering Rotterdam heb ik supermooie reclame op mijn bus laten zetten, ben er zeer tevreden mee. belettering_003-768x576

Mooie reclame

Niet alleen staat de reclame aan de zijkant van de bus, ook aan de achterkant staat het logo en adresgegevens. Ik merk wel dat er nu meer mensen mijn bedrijf kunnen vinden, de telefoon staat roodgloeiend, vooral tussen de middag worden mijn broodjes gretig verkocht. Inmiddels heb ik ook mij email adres op de bus laten zetten, zo hoef ik geen enkele bestelling te missen als de telefoon in gesprek is. Men kan de hele dag door een bestelling plaatsen. Lekker makkelijk als je tijdens je werk ineens zin heb in een broodje, met een paar muisklikken kan je je bestelling doorgeven, en op de tijd dat je wilt eten, laten bezorgen.  rocka_logo-1