Mijn bedrijf huurt bij EBC Amsterdam kantoorruimte

Mijn bedrijf huurt bij EBC Amsterdam kantoorruimte

 

Ik ben een starter met mijn bedrijfje en zie steeds meer wat er allemaal nodig is, al heb ik dat allemaal wel moeten leren. Het is echt alsof je weer helemaal opnieuw naar school gaat of iets dergelijks, eigenlijk is alles namelijk wel weer een nieuwe les. En alles wat je onderweg tegenkomt neem je weer mee, in je bagage van kennis over hoe het is een eigen bedrijf te runnen. Ik zie het ook echt als een leerweg en probeer alles gewoon in me op te nemen op het moment dat het zich voordoet. Al met al red ik het nog prima, ik ben langzaam aan het groeien. In enkele maanden tijd heb ik twee mensen aan staf om me heen verzameld, omdat ik het in mijn eentje gewoon niet meer redde. Ik kan die niet bij mij thuis huisvesten en wil hen ook niet logo-ebc-amsterdam (2)vanuit huis laten werken en dus ben ik bij EBC Amsterdam kantoorruimte gaan huren. Bij EBC Amsterdam kantoorruimte huren leek mij de beste optie op dit moment aangezien zij een geheel verzorgde service hebben, inclusief receptionisten en vergaderruimtes en dergelijke. Bovendien is het flexibel én heb je geen startkapitaal nodig, je kunt er gewoon instromen. Ikzelf vind het er erg prettig en het is ook nog eens in hartje Amsterdam en dus erg praktisch allemaal. De sfeer is er goed en we maken nu echt stappen in het opbouwen van een echt kantoor, het voelt heel officieel allemaal.