Sportevenementen waarbij het Nederlands Elftal of Nederlandse topsporters actief zijn is weer een ideale mogelijkheid om het merk en je bedrijf ‘in the picture’ te zetten bij je doelgroep. Nog niet zo lang geleden keken we met z’n allen naar de vorderingen van het Nederlands Elftal op het Wereld Kampioenschap Voetbal. Het begon allemaal spetterend met de openingswedstrijd tegen Spanje en het eindigde net zo spetterend met een derde plaats tegen de host van het toernooi: Brazilië.

Wist je trouwens dat je voor bedrukte caps terecht kunt bij Max caps? Zij leveren bij iedere bestelling zelfs nog een aantal voordelen, zoals: een gratis blanco sample, een gratis drukproef en een gratis logo service. Ook bieden ze de mogelijkheid om zelf de korting te bepalen.

1233_8751447_10

Laat je cap bedrukken bij Maxcap.nl

2110-10-A10 logo (15)

Hierboven heb ik alvast een aantal foto’s getoond van caps die je kunt laten bedrukken bij deze partner in relatiegeschenken. Je kunt zelfs kiezen voor caps die je bedrukt en bezorgd krijgt binnen 3 werkdagen. Ook kun je goedkope caps vinden, als je je aan een budget dient te houden. Je kunt ze zelfs vanaf 87 euro cent kopen. Ook kun je caps in een kleine oplage bestellen. Dit is namelijk mogelijk vanaf een oplage van 25 stuks. Wist je dat je ook de keuze hebt uit een assortiment aan aanbiedingen? Hier krijg je zelfs 15 procent korting van Maxcaps.nl. Max caps vormt een onderdeel van Maxilia, dat een grote partner is in relatiegeschenken en naast caps ook bedrukte mokken of paraplu’s biedt online.