incassotraject voor een leuke prijs!

1

Welkom allemaal, vandaag is het tijd voor een leuke tip. Ik ga het vandaag namelijk
hebben over het beste incassotraject. Een vriend van mij heeft namelijk een eigen bedrijf en hij houdt me hier vaak van op de hoogte. Hij weet dat ik veel van financiën af weet en dat ik me eigen blog heb. Hij kan bij mij dus wel terecht voor advies. Hij vertelde me laatst dat hij last heeft van klanten die niet betalen. Dit is erg vervelend want hierdoor komt hij zelf in de problemen. Hij kan hierdoor zelf zijn rekeningen bijna niet meer betalen en dit is natuurlijk erg vervelend. Hij vroeg aan mij hij hier tegen kon doen. Ik vertelde hem dat hij een incassobureau moest inhuren. Dit heeft hij inmiddels al gedaan en hij heeft al een hoop geld gekregen waar hij recht op had.

2 Een aanrader

Inmiddels heeft mijn goede vriend dankzij het incassotraject al een hoop geld
teruggekregen. Hij is hier erg blij mee en hij weet dat hij het zonder dit bedrijf niet gered had. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik hem deze tip gegeven heb. Ik vind dat veel meer mensen dit zouden moeten doen. Ik vind het simpelweg niet kunnen dat mensen niet betalen. Daarom wilde ik jullie deze tip maar al te graag meegeven. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.

3