Image consult

Tijdens een uitgebreid image consult leer je hoe jij je innerlijk met je uiterlijk kunt verbinden zodat je echt kunt laten zien wie je bent.Voor een  zakelijk kleur- en stijladvies kun je terecht bij Janita Schutte, stylist bij Único in de buurt van Utrecht.

Sinds kort heb ik een belangrijke functie binnen ons bedrijf gekregen. Het is dan ook zeer belangrijk om niet in een spijkerbroek op de werkvloer te verschijnen. Maar hoe ik mij wel moet gaan kleden was even een groot vraagteken voor mij. Daarom leek het mij verstandig om hier een professioneel iemand bij te halen, die mij hierin kon begeleiden. Image consult

Kleding als taal

Tijdens een een image consult hoe leer ik mij het beste te kleden, krijg je alle handvatten die nodig zijn. Hierdoor weet je welke kleding het beste aan kan trekken bij speciale gelegenheden. Voor mij was deze cursus een zeer leerzame les. Voorheen kwam ik in een strakke jeans naar het werk met één of andere trui. Echt veel aandacht heb ik er nooit aan besteed hoe ik mij moest kleden om naar het werk te kunnen. Maar sinds ik nu een andere functie heb, moet ik mij wel netjes kleden. Gelukkig heb ik door  Janita Schutte de juiste kijk op speciale outfits gekregen.