Hulp van schuldsanering bedrijven Alkmaar

schuldsanering bedrijven Alkmaar

Eindelijk kan ik weer slapen dankzij de hulp van de schuldsanering bedrijven Alkmaar. Lang heb ik lopen piekeren over mijn werkzaamheden en functie binnen een bedrijf. Jarenlang ben ik hier al werkzaam en de laatste twee jaar heb ik een leidinggevende functie gekregen. Wat was ik blij toen ik te horen kreeg dat ik een andere baan kreeg. Altijd was het mijn wens geweest om een afdeling te kunnen leiden. Maar wat was deze functie mij tegen gevallen. Niet omdat ik niet goed op de plaats zal zitten, maar meer om het feit dat mijn voorganger er een zooitje van heeft gemaakt.

schuldsanering bedrijven Alkmaar

Goede hulp van schuldsanering bedrijven Alkmaar

Nadat ik eindelijk op mijn nieuwe plaats zat en mijn draai had gevonden, was ik erachter gekomen dat mijn voorganger er een beste rommel van had gemaakt. De boekhouding, daar klopte weinig van. Net zoals de cijfers die normaal op de rekening moesten staan. Omdat het mijzelf ook niet lukte om deze schade te herstellen, heb ik er een professioneel bij laten komen.

De adviseur van Oxyz, Hilleke, had al snel in de gaten waar de schoen aan het wringen was en heeft daar korte metten mee gemaakt. Vrij snel werden er maatregelen genomen om ons bedrijf weer een toekomst te geven. Want op de oude manier verder gaan was zeker geen optie.