Hoe genereer je passief inkomen?

Een passief inkomen is een inkomen wat je verdient zonder er op dat moment wat voor te hoeven doen. Denk hierbij aan de rente die je krijgt op je spaargeld, de stakingsvergoeding die je krijgt voor het staken van je cryptomunten, de dividend op je aandelen. Het is natuurlijk niet helemaal waar dat je voor passief inkomen niks hoeft te doen; de rentepercentages krijg je omdat er geld op de rekening of wallet staat; het is daarvoor dus vooral een beloning. Passief inkomen genereren met crypto? In deze blog vertellen we je er meer over!

Zelf een passief inkomen opbouwen met crypto

Het is voor iedereen mogelijk om een passief inkomen op te bouwen en te verdienen. Wil je gaan beleggen in de crypto en daarmee passief inkomen genereren? Dan zijn er meerdere mogelijkheden voor. Zo kan je passief inkomen genereren door te investeren in crypto door elke maand een bepaald bedrag investeren en voor lange termijn vasthouden. Zo groeit je vermogen wanneer de waarde van de munt stijgt.

Een bijkomend voordeel van het bezit van crypto zijn de staking percentages. Dit is een soort rente die je krijgt uitgekeerd, in diezelfde munt. Op deze manier groeit het aantal dat je van een munt bezit, zonder dat je er wat voor hoeft te doen.

Een tweede manier om extra gratis cryptomunten te ontvangen is het minen van crypto door een computer. Echter, hiervoor dien je wel te investeren in de apparatuur en de benodigde kennis ervoor.

Crypto laten beleggen?

Wil je in de crypto beleggen, en ook passief inkomen verdienen? Het is voor iedereen mogelijk om een passief inkomen te genereren, ook wanneer je nog weinig kennis of ervaring hebt met crypto. Liever het beleggen uitbesteden? Bij een beheerd vermogensbeheerder zoals Yieldt kun je je vermogen voor jou laten werken, zonder dat je er naar hoeft om te kijken!