Herinner jouw dierbare met een sieraad van de Assieraden Shop

Ashanger

Iedereen heeft een eigen manier van omgaan met het verlies van een dierbare. Sommige mensen doen dit het liefst met anderen, maar sommige mensen rouwen juist liever alleen. Hoe dan ook is het verlies van een dierbare altijd een groot verdriet. Een van de manieren waarop je de dierbare altijd bij je kan dragen, is door middel van een ashanger. Dit is een sieraad waar een klein beetje as van de dierbare in kan worden verwerkt. Er zijn allerlei soorten bedels om uit te kiezen, die je vervolgens als een ketting kunt dragen. 

Ashanger

Wat zijn de mogelijkheden?

Je zou er ook voor kunnen kiezen om met meerdere familieleden of vrienden een assieraad te nemen. Er hoeft namelijk maar heel weinig as in. Je kunt de as er zelf in doen, maar je kunt er ook voor kiezen om het door iemand van de Assieraden Shop te laten doen. Bovendien kun je er voor kiezen om een ashanger te laten graveren. Je zou bijvoorbeeld de geboorte- en/of overlijdensdatum van de dierbare op de hanger kunnen laten graveren, maar ook de initialen of bijvoorbeeld een bijnaam. 

Er zijn diverse materialen en vormen hangers om uit te kiezen. Zo zijn er hangers van RVS, zilver en goud. Bovendien zijn er allerlei vormen, zoals een hart, vleugel, staaf, cirkel, ster of gedenkteken.