Grafisch bureau Rotterdam ingeschakeld

grafisch bureau Rotterdam

grafisch bureau Rotterdam

Grafische hulp

Ik zeg altijd ironisch dat ik van alle markten thuis ben. Dat was heel leuk, totdat ik hulp nodig had. Er moesten wat ontwerpen komen voor promotie materiaal van mijn merk, en daar had ik dus totaal geen verstand van. Ik heb altijd een creatieve geest als het komt tot het bedenken van vormen, kleuren, ontwerpen. Maar wanneer het daadwerkelijk op papier terecht moet komen, kan ik het niet. Mijn gedachten krijg ik maar niet in de praktijk uitgevoerd. ik had dus grafische hulp nodig! Gelukkig wist ik van grafisch bureau Rotterdam, en zij hebben mij heel snel en perfect geholpen. Ik hoefde namelijk alleen maar te vertellen waarvoor het ontwerp nodig was, en wat mijn eigen idee erbij was. Ik geloofde bijna mijn ogen niet toen ik het uiteindelijke ontwerp zag; het was bijna exact zoals ik het in mijn gedachten voor mij zag!

 

grafisch bureau Rotterdam

Marketing en promotie

We hebben nu verschillend promotie materiaal. De afdeling marketing is hier ook heel blij mee, zij kunnen nu met nieuw materiaal aan de slag om mijn merk bekend te maken! En daar word ik natuurlijk weer blij van. We hebben flyers en informatieve folders laten maken. Daarnaast ook een ontwerp dat buiten op ons kantoorpand kan staan en banners voor op andere plekken. Ook als we straks op events staan is dat mooi meegenomen. Als laatste wil ik binnenkort nog eens gebruik maken van Rocka om belettering voor ons te maken. Ik vind dat heel mooi binnen in een kantoor als het ontwerp persoonlijk is!