Goede brandveiligheid is van belang

Een perfecte brandveiligheid in het pand zorgt er immers voor dat je de schade zeer beperkt kan houden. Wel zo prettig om te weten toch dat je de juiste veiligheid in het pand kan waarborgen?

logo

Voor een paar weken terug is het namelijk zo erg geweest dat er bij ons in het magazijn een brand ontstaan was. Dit hadden we niet in de gaten tot het moment bereikt was dat we het roken. Wanneer je het ruikt is het dusdanig al zover beschadigd waardoor we de brandweer erbij moesten betrekken. Hun hebben het uiteindelijk weten te blussen waardoor ik hierna direct ben gaan zoeken naar de juiste brandpreventie om het de volgende keer te voorkomen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Sign Security Systems waar het mogelijk is om een brandveiligheid te realiseren.

Ik heb er dan ook voor gekozen om hier direct contact te zoeken aangezien ik te angstig was dat het nog een keer kon gebeuren. Gelukkig konden ze diezelfde dag nog bij ons langs komen zodat ze ons veiligheid konden realiseren. Al met al hebben ze onwijs goede service verricht en kan ik met zekerheid zeggen dat ik hier aan het juiste adres was!