Goede Boekhouder uit Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goede boekhouder Rotterdam? Een bedrijf die jou heel veel werk uit handen kan nemen? Dan ben jij bij het bedrijf: GD Finance aan het goede adres. De financiële administratie van mijn onderneming wordt door een vaste adviseur van dit kantoor gedaan. Dit scheelt mij een hoop tijd, die ik weer in mijn eigen onderneming kan steken. Het fijne van dit kantoor is dat er een vaste adviseur wordt aangewezen. Daardoor is de communicatie en persoonlijke benadering ook heel erg goed. Via een zakelijke partner ben ik bij dit bedrijf gekomen. Hij had al veel ervaring bij dit bedrijf en was er heel erg tevreden over.

Een handig programma

Wat heel erg handig is, is dat ik vierentwintig uur per dag bij mijn financiële gegevens terecht kan, door een speciaal online programma dat dit bedrijf aanbiedt. Bij dit kantoor kan jij voor verschillende diensten terecht. Hierbij kan jij denken aan:

  • Facturatie
  • Het opstellen van jaarrapporten
  • Het indien van belastingaangiftes
  • Deskundig advies

Ben jij een ZZP’er? Dan zijn er bij dit bedrijf ook speciale bundels te krijgen. Er is een basis bundel, een extra bundel en een bundel op maat. Ik ben heel erg tevreden met deze boekhouder uit Rotterdam en wie weet jij binnenkort ook.