Gezocht op: energielabel bedrijfspand

Energielabel-bedrijfspand-e1444914911719-375x240Afgelopen week heb ik van alles moeten regelen. Ik was namelijk van plan om met mijn personeel naar een ander kantoorpand te verhuizen. Aangezien er veel interesse was in dat pand, moest ik snel mijn spullen pakken en zorgen dat ik daar kwam te zitten. Daar moest wel het een en ander voor geregeld worden. Zo moest er een energielabel bedrijfspand komen. Deze label geeft aan hoe duurzaam het kantoorpand is. Ik ben toen gaan kijken voor bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn en kwam vervolgens uit bij energielabelvooruwbedrijf.nl/.

Over dat bedrijf stonden ontzettend veel goede recensies. Zo stond er dat ze snel te werk gaan en gaan voor kwaliteit! Dat is precies waar ik naar opzoek was. Ik heb toen een aanvraag geplaatst en vlot erna namen ze contact met mij op. Ze konden de volgende dag al langskomen en dat kwam voor mij goed uit. Ze zijn direct aan de slag gegaan en in totaal zijn ze maar 1 uur bezig geweest.

Zeer tevreden energielabel bedrijfspand

Wat betreft de kosten was het goed te doen. Ze waren erg voordelig en als je het vergeleek met soortgelijke bedrijven al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Als je een energielabel voor je bedrijfspand nodig hebt, kunnen zij jou al de volgende dag helpen. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Uiteraard kan je telefonisch contact opnemen of via de mail. Ze staan je graag te woord!