Event organiseren met 3 uitdagende bedrijfsactiviteiten 

bedrijfsuitje

Wanneer je een bedrijf hebt, is het goed om af en toe een event te organiseren. Zo’n event zorgt ervoor dat jij en je personeel een betere band krijgen. Zo geef je misschien een leuke borrel, maar het is ook mogelijk om iets te organiseren waar meer uitdaging bij komt kijken. Wil jij graag een event organiseren voor jouw bedrijf met leuke, uitdagende activiteiten? Lees dit artikel om wat inspiratie op te doen.

Waarom een event voor het bedrijf organiseren?

Je vraagt je misschien af: waarom zou ik een event met uitdagende activiteiten organiseren voor mijn bedrijf? Als eerst is het een mooie mogelijkheid om een betere band te scheppen met je personeel en voor het personeel onderling. Je spreekt en ziet elkaar namelijk buiten de werkuren en in een andere sfeer. Dit zorgt ervoor dat je iedereen op een andere manier leert kennen dan alleen als collega of werkpartner.  

Zit jouw bedrijf in de regio Alkmaar of Zaandam? Huur dan een feestlocatie regio Alkmaar of Zaandam om hier een leuk event te organiseren met uitdagende bedrijfsactiviteiten.

1.     Escapetocht

Houd tijdens je bedrijfsuitje of bedrijfsevent een escapetocht. Wanneer je fan bent van escaperooms, is dit een heel leuk alternatief. Dit is een activiteit waar veel uitdaging in zit, omdat je samen met een groep dient te ontsnappen. Met leuke opdrachten los je verschillende raadsels op om de toch door te komen. Lukt het jouw team om de toch af te maken?

bedrijfsuitje

2.     Lasergamen

Een andere uitdagende activiteit die je doet op het bedrijfsevent is lasergamen. In dit spel zit veel uitdaging en actie, wat dus een perfecte optie is voor een uitdagende bedrijfsactiviteit. Tijdens lasergamen speel je in twee teams tegen elkaar. Samenwerking met je eigen team is hierbij erg belangrijk. Hierom is het een ideale activiteit tijdens jouw bedrijfsevent.

3.     Een pubquiz on tour

Een pubquiz spelen vinden veel mensen erg leuk, maar wist je dat je een pubquiz ook on tour speelt? De groep wordt verdeeld in kleine groepjes, jullie krijgen een tablet mee en al lopend zie je verschillende categorieën en vragen die je beantwoordt met de tablet. Als de vraag is beantwoord, verschijnt er een nieuwe vraag. Degenen met de meeste punten, winnen vanzelfsprekend.

Een uitdagende bedrijfsactiviteit doen met jouw team is goed voor teambuilding, dus kies zeker één van deze uitdagende activiteiten voor jouw bedrijf om er een onvergetelijke dag van te maken.