Ik ben zo blij dat ik onlangs een email hosting pakket heb aangeschaft voor mijn bedrijf. Eerst kwamen alle berichten op één account binnen. Dit was totaal niet overzichtelijk en dat moest echt anders kunnen. Als al mijn werknemers een eigen account zouden krijgen, dan komt het ook op het goede adres binnen. Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat ons hierbij kon helpen. Er zijn meerdere bedrijven die deze dienst aanbieden, maar de prijs van het bedrijf: RPW sprak ons wel heel erg aan. Daarom hebben wij met dit bedrijf contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Email hosting

Heel erg handig

Voordat iedereen op zijn eigen naam een account kan maken, moest ik wel een eigen domeinnaam aanschaffen. Daarvoor heb ik de naam van mijn bedrijf gekozen. Samen met mijn eigen domeinnaam en de email hosting kan ik nu zoveel adressen aanmaken als ik wil. Iedere werknemer heeft nu zijn eigen adres en dit werkt echt heel erg fijn. De berichten worden opgeslagen op de service tot het bericht wordt gelezen. Er zijn verschillende opslag mogelijkheden om aan te schaffen. Dat ligt er aan hoeveel berichten jij binnen krijgt. Kijk maar eens op de website naar de mogelijkheden voor jou.