Elektrische apparaten inleveren bij It Recycling

accu recycling

Heb je oude elektrische apparaten rondzwerven die je graag weg wilt hebben, maar toch wilt recyclen? Bij It Recycling kun je jouw elektrische apparaten inleveren. Draag bij aan een beter milieu door jouw oude elektrische apparaten te recyclen bij dit bedrijf!

computer recycling

Waarom elektrische apparaten inleveren bij dit bedrijf

Door al het elektrisch afval te recyclen ben je veel en veel beter bezig met het milieu, omdat in elektrika vaak schadelijke stoffen aanwezig zijn die niet goed zijn voor de natuur. Naast het milieu bewuster bezig zijn is het ook een handige keuze, omdat het bedrijf alle data vernietigd die te vinden zijn op de harddisks en gsm’s. Hierdoor hoef je je ook geen zorgen meer te maken dat belangrijke info ergens rondzwerft. Ook bespaar je jezelf moeite voor het sjouwen van al het afval. Dat is nou echt handig.

Datavernietiging

Gratis laten ophalen

Wil jij graag jouw elektronisch afval op laten halen door It Recycling? Er is dan wel iets waar je op moet letten. Als je gratis het afval wilt laten ophalen, moet er minimaal 200 kilo elektronisch afval zijn. Heb jij dus meer dan 200 kilo waard aan elektronisch afval? Dan wordt het helemaal gratis opgehaald. Indien je minder hebt dan 200 kilo kun je op de prijslijst kijken die te vinden is op de site. Indien je het niet wilt laten ophalen, kun je het ook inleveren op verschillende plekken, zoals de milieustraat. Grote elektronica zoals vaatwassers kunnen ook bij de winkels zijn ingeleverd worden.