Een deurwaarder inschakelen? Doe dit bij Online Incasso

Gratis-aanmelden-300x66Zijn jullie al bekend met de firma Online Incasso? Nu zullen sommige van jullie hier vast wel van gehoord hebben en weten wat zij doen. Voor de overige groep die deze firma nog niet kent is dit artikel wellicht interessant. Ik zal dan ook mijn blog van vandaag wijden aan deurwaarder inschakelen. Dit is natuurlijk niet iets wat je als ondernemer graag doet. Ik ben een ondernemer in hart en nieren maar wanneer ik geen keuze heb, twijfel ik geen moment om zo’n incassobureau in te schakelen. Zo had ik laatst een klant die via de telefoon zei dat hij niet wou betalen. Natuurlijk vroeg ik toen om de reden. Vervolgens zei hij dat zijn producten beschadigt waren. Ik vroeg hem toen ook vriendelijk om daar een foto van te maken zodat ik dit zelf ook na kon gaan. Eenmaal de foto’s ontvangen bleek er niks op te zien zijn. Vervolgens probeerde ik de klant alsnog tegemoet te komen maar hij weigerde toen elke vorm van communicatie. Hierdoor was ik genoodzaakt om de diensten van Online Incasso in te schakelen. Gelukkig werk ik nu al jaren samen met deze firma en ik ben hier dan ook zeer lovend over. Zij nemen alle incasso gevallen graag op zich en brengen alles tot een goed resultaat. Een van de redenen waarom ik toen er tijd voor hen gekozen had, was de no cure no pay regeling. Hier zal ik dieper op in gaan.

Logo-Online-Incasso

Kosten deurwaarder

nocurenopayZoals ik al aangaf biedt online-incasso.nl de dienst no cure no pay aan. Dit is eigenlijk een simpele afspraak. Namelijk heb jij een wanbetaler en zij gaan daar achteraan dan betaal jij alleen de klant dat ook heeft gedaan. Dus kunnen de openstaande kosten niet worden voldaan door de klant, om wat voor reden dan ook. Hoef jij dit incassobureau ook niks te betalen. Zo is een deurwaarder inschakelen aantrekkelijk, want je hebt immers geen onnodige kosten. Dus voor alle mede ondernemers raad ik jullie aan om eens naar deze site toe te gaan.