dymo 99012

Dymo 99012 is een etiket die worden gebruikt als adres label. Voordeel is dat je deze geschikt zijn voor thermisch printen. Hiermee wordt het adres door middel van warme inkt op het label gezet. Deze etiketten hebben een speciale afmeting en kunnen in diverse kleuren worden besteld. Wel zo makkelijk vergeleken met vroeger. Maar moet er dan wel eerlijk bij zeggen dat vandaag de dag zoveel pakketjes per post worden verzonden, dat het haast onmogelijk is om alle adressen handmatig erop te zetten.

Roze labels

Op een zeer makkelijke en snelle manier kunnen nu pakjes of brieven met dit label worden voorzien. Je kan de adressen al via de computer en printer erop zetten. Door gebruik te maken van deze labels zijn de adressen goed te lezen, hierdoor is het voor de postbezorger ook prettig voor het bezorgen.

Online Dymo 99012 bestellen

Via Crazylabels is het mogelijk om online een bestelling voor deze labels en etiketten te plaatsen. De levertijden zijn hier beslist niet lang en dat is erg fijn. Mocht je een eigen bedrijf hebben is het fijn dat je door kan gaan met jouw werkzaamheden. Wachten op etiketten is dan ook uit den boze en dat weten de medewerkers van Crazylabels. Behalve dat zij veel op voorraad hebben, zorgen zij er dan ook voor dat je niet lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Bekijk het aanbod op deze website en zie dat hier veel meer te bestellen is dan alleen etiketten.

Labels