Drone fotografie op bruiloft

Uniek

Drone fotografie kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Via mijn werk had ik contact met een drone fotograaf die foto’s maakte van huizen die te koop stonden. Dit was prachtige beelden die bovendien ook opvielen op bijvoorbeeld Funda. En dat is natuurlijk wel wat je wil als je huis te koop staat. Ik hoorde van hem dat hij ook voor particulieren foto’s maakte met zijn drone.

Drone fotografie

Drone fotografie zorgt voor unieke beelden

Aangezien ik vorige maand getrouwd ben, vroeg ik ook direct of hij ook foto’s kon maken van onze bruiloft met zijn drone. We trouwden namelijk op een kasteel en hadden buiten het de receptie. Een ideale plek om met een drone foto’s te maken en een mooie aanvulling op de traditionele fotograaf. Dit was gelukkig mogelijk en op mijn bruiloft zijn er prachtige foto’s gemaakt met de drone. Prachtige beelden van de locatie en van de receptie. Doordat de beelden vanuit de lucht gemaakt worden, zijn de standpunten verrassend. Echt uit vogelvlucht genomen. Super origineel en uniek. We hadden wel mazzel met het weer want als het hard zou waaien of zou regenen dan was het wellicht niet mogelijk om op te stijgen. Hier waren we vooraf voor gewaarschuwd.

Drone

Goede ervaringen met DronePoint Nederland

Drone fotografie kan echt van meerwaarde zijn voor jouw bruiloft. Maar ook voor andere evenementen en festivals zijn foto’s vanuit de lucht hartstikke leuk en bijzonder. Onze foto’s zijn gemaakt door DronePoint Nederland. We hebben hier echt heel goede ervaringen mee. Leuke fotograaf die ook echt oog heeft voor mooie plaatjes. Hij is ook echt fotograaf dus niet alleen iemand die met een drone kan vliegen en maar wat foto’s maakt. Die kwaliteit zie je ook echt wel terug in de foto’s. Voor meer informatie zoals tarieven en mogelijkheden kun je altijd contact met hen opnemen. Naast foto’s is het ook mogelijk om te filmen.