logoWanneer u een website of webwinkel beheert is het om diverse redenen belangrijk om bovenaan de zoekmachines te komen. U wilt immers meer bezoekers en conversies genereren en dat kan alleen wanneer u daadwerkelijk gevonden wordt. Het kan zo zijn dat u totaal niet weet hoe dit in zijn werk gaat en u en uw bedrijf erg druk zijn met andere dingen. Dat is begrijpelijk, maar onderschat het belang van een goede zoekmachine optimalisatie niet. Wij helpen u bovendien graag om dit te bewerkstelligen. Maar waarom moet u hier nou tijd en geld investeren?

zoekmachine-optimalisatie

 Ten eerste is het belangrijk om meer bezoekers naar de website te halen, want wat heeft een website of webwinkel anders voor nut?
 Ten tweede is het belangrijk de bezoekers en klanten bij u vast te houden. Hier werken wij met remarketing, waar de macht van herhaling wordt gehanteerd.
 Vervolgens wilt u snel en simpel online zichtbaar zijn. Ook hier hebben wij onze maniertjes voor zodat de online verkopen een flinke boost krijgen.

Jaagers_logo_bruin

Google verbeterd continu de zoekmachine algoritme waarmee bepaald wordt op welke punten website gerangschikt worden. De experts die bij ons te werk zijn oriënteren elke dag in de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. SEO en zullen dan ook verschillende technieken en strategieën uittesten. Als u niet rekening houdt met de richtlijnen van Google zal het erg lastig worden om hoog in Google te komen.