BMW 3 serie velgen passen niet op elke wieldop

Een wieldop is een onderdeel dat jij niet kunt aanpassen na het kopen van de auto. Dit is dan verveend wanneer jij BMW 3 serie velgen hebt gekocht en er achter komt dat deze niet passen op de auto. Het lijkt me vervelend om te moeten zien dat jouw aankoop eigenlijk helemaal voor niets is geweest. Wij vinden dan ook dat er wel ruimte moet zijn voor de persoon om zich te ontplooien. We hebben op een dag vaker mee gemaakt dat mensen hun BMW 3 serie velgen retourneren. We zien vaker dat er partijen zijn die met ons in gesprek willen gaan over de mogelijkheden.

Wat te doen als het niet past op de wiel

Als de BMW 3 serie velgen niet passen op de wielen dan heb jij dus niks aan je aankoop. Het beste om te doen is om deze terug te brengen naar waar deze vandaan komt. Op die manier kan jij dus wel zorgen voor enige verbetering op dat vlak. Het wordt wel vervelend als de partijen dit niet kunnen realiseren. Je moet altijd je spullen kunnen terug brengen. Dus als de BMW 3 serie velgen niet kunnen worden geplaatst op de wielen van jouw auto heb jij dus het recht om deze kosteloos terug te brengen.

Nieuwe wieldoppen kopen

Het is niet mogelijk om de weldoppen te vervangen op een auto. Eenmaal de auto is gekocht kan je altijd dezelfde wieldoppen hebben. Doordat deze niet in goeie proporties is kan jij dus de BMW 3 serie velgen beter niet kopen. Als je koppig bent dan kies je er toch voor om deze te kopen. Koppigheid betaalt zich zelden goed uit dus als jij met half geplaatste BMW 3 serie velgen wilt rondrijden dan moet je dat zeker doen. Bij ons wordt er in ieder geval gelet op de mogelijkheden van het rijden.