Bedrijfsfeest_1

Elk jaar sta ik weer voor hetzelfde dillema. Omdat ik mij aangemeld heb bij de feestcommissie op mijn werk ben ik ook medeverantwoordelijk dat er elk jaar weer een spetterend bedrijfsuitje Brabant wordt georganiseerd. Ons bedrijf zit in Brabant en hoewel wij vaak naar andere provincies zijn afgereisd voor onze uitjes wilden we het dit jaar dicht bij huis houden.

123bedrijfsfeest.nl

Na wat zoek en speurwerk kwam ik uit op de website 123bedrijfsfeest.nl. Zij houden zich bezig met het organiseren van allerhande bedrijfsfeesten voor alle soorten bedrijven. Op de website ontdekte ik een enorm aanbod met leuke ideeën. Omdat mijn ideale dag er niet tussen zat heb ik contact opgenomen met de medewerkers van de website. Ze hielpen mij perfect verder door een duidelijk beeld te schetsen en hier de juiste locaties bij te zoeken. Wat een fantastische service!

123bedrijfsfeest-logo
Offerte en boeken

Na een aantal dagen ontving ik een offerte welke ons erg meeviel en wat goed binnen ons budget paste. Eigenlijk werd ook alle zorgen ons uit handen genomen omdat bedrijfsuitje Brabant ons garandeerde alles te regelen, wie hoefden alleen de dag van het uitje in de bus te stappen en een goed humeur mee nemen. De dag zelf hebben wij ontzettend genoten en alles was tot in de puntje verzorgd en goed georganiseerd. Het was voor ons bedrijf een top beslissing in zee te gaan met 123bedrijfsfeest.nl!
fit