De aankoop van een auto is voor veel mensen een grote investering en vaak moeilijk om in een keer te betalen. Wij zijn de autofinancier financial lease. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u zakelijk of privé een auto wilt kopen door middel van aflossen in termijnen. Meer dan 200 autobedrijven zijn bij ons aangesloten en wij bieden keuze uit ruim 10.000 auto’s.

Zakelijke financial lease

U kunt bij ons eenvoudig een auto in termijnen kopen voor uw bedrijf. In tegenstelling andere maatschappijen, hoeft u bij ons geen jaarcijfers in te leveren om een overeenkomst aan te gaan. Als wij uw naam en handelsregisternummer hebben kunnen wij al een overeenkomst opstellen. Op onze site vindt u een ruim aanbod aan btw-auto’s waar u uit kunt kiezen. Als u ergens anders zelf een auto heeft gezien kunt u deze ook bij ons aandragen, geen probleem! Omdat u zelf direct eigenaar bent van uw bedrijfswagen, kunt u bij de eerstvolgende belastingaangifte de btw terugvragen.

Portrait of man in his car. looking camera

Werkwijze

Als u privé een auto bij ons wilt leasen, verwijzen wij u door naar onze partner Het Financieringshuis. Deze financieringsexperts zullen u graag verder helpen. Voor het kopen en financieren van een bedrijfsauto, volg de volgende stappen:
– Kies een auto uit die past bij uw onderneming.
– Vul de calculator in en bekijk de maandkosten.
– Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.
– Binnen 24 uur ontvangt u de offerte.
– Ga akkoord met onze voordelige aanbieding en rijd zeer snel weg in uw bedrijfsauto.
– Na aflossing blijft de auto uw eigendom.