Alcoholvrije cocktails zijn ook heerlijk

Cocktails worden vaak geassocieerd met alcohol. Maar alcoholvrije cocktails, ook wel Mocktails, Bobtails of Virgin cocktails genoemd, zijn ook erg lekker en zien er ook prachtig uit. Alcoholvrije cocktails kunnen door iedereen gedronken worden, dus ook door kinderen, mensen die nog het verkeer in moeten of mensen die om een andere reden geen alcohol nuttigen.

Alcoholvrije cocktails

Alcoholvrije cocktails zijn in principe vergelijkbaar met ‘normale’ cocktails, alleen bevatten deze geen alcohol. Er zijn erg veel soorten alcoholvrije cocktails, dus er is genoeg variatie. Ze smaken anders dan een normaal drankje en zien er ook prachtig uit. Ze worden geserveerd in speciaal glaswerk, wat extra zal opvallen.

Een alcoholvrije cocktailbar

Een alcoholvrije cocktailbar op jouw evenement of feest zal indruk maken op de gasten. Het is een keer wat anders dan een normaal kopje koffie/thee, een wijntje, een biertje of frisdrank. De alcoholvrije cocktails zien er prachtig uit en zijn dus niet alleen een feestje voor de smaakpupillen, maar ook een feestje voor de ogen.

Een mobiele alcoholvrije cocktailbar huren

Bij Bar Company is het mogelijk om zo’n mobiele alcoholvrije cocktailbar te huren. Er kan een keuze worden gemaakt tussen de diverse stijlen mobiele bars, dit verschilt tussen een strakke hoogglans bar (wit/zwart) tot aan een stijlvolle eikenhouten bar.
Bar Company levert zowel de bar, de cocktailshaker(s) en alle benodigdheden om de alcoholvrije cocktails te bereiden, dus hier heb je op jouw evenement geen omkijken meer naar.

Extra mogelijkheden

Bij Bar Company is het ook mogelijk om de mobiele cocktailbar aan te kleden door middel van branding. Een logo, tekst of leuke afbeelding kan op de bar weergegeven worden, op de kleding van de cocktailshaker(s) of op de bekers van de cocktails.

Verder is het ook mogelijk om een cocktailsign te plaatsen boven de bar, zodat dit extra opvalt bij de gasten op jouw evenement.