Administratiekantoor in Amersfoort voor al jouw boekhouding

Administratiekantoor in Amersfoort die geheel jouw boekhouding kan verzorgen. Wie wil dat nou niet. Of je nu een ZZP’er ben, een particulieren klant of een zakelijke klant van een groot bedrijf. Bij Bureau Henk Dijkman is het geen enkel probleem. Zo kan je op het gebied van administratie terecht voor onder ander:

– Het opzetten en voeren van een professionele administratie en boekhouding

– Het opstellen van de jaarrekening

– Loonadministratie

– Advies over alle voorkomende administratieve en fiscale vraagstukken

– Begeleiding bij aanvragen van financiering

– Assistentie bij de aanvraag en verantwoording van subsidies
Je kan er dan ook voor kiezen om het gehele administratie uit te besteden aan dit bedrijf of een gedeelte ervan.

Administratiekantoor in Amersfoort

Administratiekantoor in Amersfoort had ik veel eerder moeten doen

Je kan bij Bureau Henk Dijkman ook terecht voor de aangifte van Omzetbelasting, Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Erfbelasting en/ of Inkomstenbelasting. Maar ook voor advies kan jij bij deze geweldige bedrijf terecht. Omdat ik besloot, na een paar jaar, mijn administratie uit te gaan besteden, besloot ik om kennis te maken met deze Administratiekantoor in Amersfoort. Dit voelde meteen goed en een wederzijdse vertrouwen. Nu ik mijn administratie niet zelf mee hoef te doen, houdt ik meer tijd over voor mijn eigen bedrijf en gezin.