Administratief medewerker binnen 9 maanden

Binnen iedere organisatie kom je administratieve functies tegen. De vraag naar geschoold administratief medewerker is groot. Het takenpakket voor mensen binnen deze functie is divers. Ze beantwoorden telefoontjes, verwerken de post en emails, houden dossiers en afspraken bij en ga zo maar door. Spreekt dit je aan, en heb je graag contact met veel verschillende mensen? Dan helpen wij je graag verder!

De opleiding

Wij bieden een opleiding waarbij je één avond of ochtend per week een lesprogramma volgt, en binnen negen maanden met je diploma op zak aan de slag kunt in het werkveld. Er zijn vijftig verschillende leslocaties, dus er is altijd iets bij jou in de buurt. De opleiding is net zo afwisselend als het werk zelf. Je vergaart de theoretische kennis, en leert belangrijke vaardigheden. Bijvoorbeeld het op een efficiënte manier gebruik maken van de computer. Fabius stelt een laptop ter beschikking aan iedere cursist en zorgt ervoor dat jij kan bieden wat werkgevers van je verlangen! De kans op een baan na het volgen van onze opleiding is zeer groot, omdat er zoveel vraag is naar professionele administratief medewerkers.

De wil om te slagen

Wij verlangen van onze cursisten geen specifieke vooropleiding of ervaring in het werkveld. Wel gaan we er van uit dat je de Nederlandse taal beheerst. Ervaring met de computer is een voordeel, maar geen vereiste. Onze ervaring leert dat het diploma héél dichtbij is, zolang je de wil hebt om te slagen. De opleiding bestaat uit 30 wekelijkse lessen van drie uur.