3 Reinigings componenten waar je meer over moet weten

Als je werkt in de voedingssector dan is het super belangrijk dat alles goed en hygiënisch werkt. Om hiervoor te kunnen zorgen moet je goed investeren in reinigingsproducten. Zeker als je werkt met eten is het super belangrijk dat alles klopt. Om deze reden is het ook erg aan te raden om je goed te verdiepen in de soorten reinigings componenten die er zijn en waarom deze zo belangrijk zijn. Door bij sommige producten even wat extra onderzoek te doen weet je niet alleen dat het nodig is om dit product te hebben, maar dan weet je ook waarom dit zo belangrijk is. Om je hier een klein beetje mee te helpen hebben wij een aantal van deze componenten voor jou neergezet. Zorg dat je deze kent en weet waarom je deze nou hebt. Zorg er dus voor dat jij jezelf ook goed verdiept in de reinigings componenten die aanwezig zijn, zodat je gewoon weet hoe deze werken en in elkaar zitten. 

1. Drukverhoger

Als eerst de drukverhoger. Een drukverhoger is te vinden tussen de waterleiding. Met deze drukverhoger wordt de waterdruk gecontroleerd en aangepast waar nodig. Dit is erg belangrijk en daarom is het hebben van een goed werkende drukverhoger ook super belangrijk. Er zijn verschillende soorten drukverhogers en deze variëren van 20 BAR tot 200 BAR. Door deze mogelijkheden zit er altijd een drukverhoger tussen die past bij het gebouw waar jij in zit. Een voorbeeld van een bedrijf waar je deze producten kunt aanschaffen is post parts. Bij post parts zijn de producten niet alleen te vinden, maar er is ook meer informatie te vinden over de componenten.

2. RVS haspel 

Een ander belangrijk component is een RVS haspel. Een RVS haspel zorgt ervoor dat alle slangen telkens weer mooi opgeborgen kunnen worden. Dit is erg belangrijk om overzicht te houden en om dingen niet rond te laten slingeren. Bij post parts vind je verschillende RVS haspels. Deze zijn allemaal op alle vlakken te monteren en deze nemen maar weinig ruimte in beslag en dat is wel zo prettig.

3. Hygiënesluis

Dan bekijken we ook nog even de hygiënesluis. Deze zijn hygiënisch ontworpen en ook makkelijk te onderhouden. De sluis is makkelijk te onderhouden omdat deze zo is schoongemaakt. Ook is deze sluis beschikbaar in linker en rechter uitvoering.Ga zelf dus ook nog eens goed op onderzoek uit en bekijk alle componenten. Wie weet kom je wel een product tegen waar je nog in kunt verbeteren.